Jasmiina MUA koulutti killan jäseniä Creative MakeUpin saloihin 6.11.2023 HKT:lla

Maanantaina 6.11.2023 kokoontui Teatterikampaajien- ja maskeeraajien killan jäseniä Helsingin Kaupunginteatterille killan ensimmäiseen live tapaamiseen.

Päivän ohjelmassa oli lokakuussa 2023 kaksi maailmanmestaruutta voittaneen Jasmiina MUA:n Creative MakeUP koulutus, sekä verkostoitumista ja killan tulevaisuuden toiminnan suunnittelua.

Jasmiina MUA voitti lokakuussa 2023 Itävallan Klagenfurtissa WBA:n Maailmanmestaruudet kategorioissa ”Creative MakeUp” ja ”MakeUp Battle”

Jasmiina valoitti Creative MakeUpin ideaa ja periaatteita, kannusti maskeeraajia luovuuden käyttöön ja boxin ulkopuolelta ajatteluun. Tärkeää on myös jokaisen maskeeraajan löytää oma vahvuutensa maskeerauksissa ja tuoda niitä esille.

Jasmiinan demotyö koulutuspäivänä

Koulutuksen jälkeen killan jäsenien kanssa keskusteltiin mitä kiltatoiminnalta halutaan tulevaisuudessa. Monen teatterin kampaajat ja maskeeraajat eivät päässeet paikalle koulutuspäivään, johtuen työvelvoitteista. Ilahduttavaa oli kuitenkin, että nekin, jotka eivat päässeet paikalle, lähettivät sähköpostilla viestiä killan olemassaolon tärkeydestä, ja myös ehdotuksia ja toiveita killalle.

Toiveista käytiin yhteistä keskustelua ja tahtotilana on, että killan kautta jäsenet saisivat neuvoja ja vinkkejä työhön liittyvissä kysymyksissä matalalla kynnyksellä. Myös yhteisöllisyyden tunne koettiin tärkeänä.

Tapaamisessa sovittiin myös, että kampaaja-maskeeraaja Eija Juutistenaho lähtee mukaan kiltavetäjäksi Henri Karjalaisen kaveriksi.

Sovittiin yhdessä, että alamme järjestää Teatterikampaajien- ja maskeeraajien killan aamukahveja jokaisen kuun toisena tiistaiaamuna kello 9.15. Kahvit järjestetään teamsin välityksellä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yksi kommentti

  1. Hyödyllinen päivä kaikkineen ja mahtavaa oli tavata kaukaisia kollegoita. Mielestäni verkostoituminen on tärkeää ja on myös tärkeää näyttää liiton suuntaan, että meitä on paljon ja työasiat kiinnostaa.