***Huom! Kurssi on täynnä***

Puvustokilta järjestää miesten vaatetuksen niksikurssin marraskuussa 10-11.11.2023. Kurssi pidetään Kuopion kaupunginteatterilla (Niiralankatu 2, Kuopio.)

Vaatturitekniikoita tulee opettamaan Hannele Teurokoski, joka on kokenut vaatturimestari ja vaatturitekniikoiden kouluttaja.

Kurssi on tarkoitettu ompelijoille, joilla ei ole vaatturikoulutusta sekä kaikille, jotka kokevat kurssista olevan hyötyä itselleen ammatillisesti. Kurssi on ensisijaisesti heille, jotka eivät vielä ole olleet Puvustokillan järjestämällä vaatturiniksikurssilla, mutta kurssin sisältö ja painopisteet määräytyvät ilmoittautuneiden toiveiden pohjalta, joten kaikkien kiinnostuneiden kannattaa ilmoittautua mukaan. Priorisoimme kuitenkin ensikertalaiset jonon ohitse. Kurssi on kaksipäiväinen. Perjantaina kurssipäivän jälkeen on mahdollista nähdä Kuopion kaupunginteatterin Homma hoituu- musikaali.

Aikataulu:

pe 10.11 klo 9-17 (Homma hoituu- esitys klo 19)

la 11.11 klo 8-15.30

Kurssille mahtuu mukaan 8 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumis- sekä ensikertalaisuusjärjestyksessä. Kurssin hinta on 80€ TAM ry:n jäsenille ja 120€ ei-jäsenille.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 24.10.2023 mennessä osoitteella sutuhoglund@hotmail.com tai susanna.moilanen@hkt.fi. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä puhelinnumerosi, tarvitsetko majoituksen, ruokavaliot/-allergiat, oletko ollut kurssilla aiemmin sekä oletko TAM:n jäsen.

Tervetuloa kurssille!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *