Hyvä TAM:n jäsen,

Tervetuloa TAM:n Tarpeistokillan kiltatapaamiseen 13.5.3024! Tänä vuonna tutustumme Turun kaupunginteatterin ja Turussa toimivan nukketeatteriammattilaisten verkosto Aura of Puppetsin toimintaan.

Kiltapäivän ohjelma:  
Klo 10 tapaaminen Turun kaupunginteatterin henkilökunnan ovella (sama kuin ravintola Viides näyttämö), Aleksis Kiven aukio
Itäinen Rantakatu 14, Turku, Turun kaupunginteatteri tarjoaa kahvit.  
Klo 10.30-11.30 teatterin esittelykierros  
Klo 11.30-12.30 tutustuminen tarpeistonvalmistaja Pauliina Uotilan työtilaan ja töihin, vapaamuotoista keskustelua  
Klo 12.30-13.30 omakustanteinen lounas teatterin ravintola Viides näyttämö  
Klo 13.30-14 Siirtyminen kävellen (tai omilla kyydeillä) TKT:lta Aura of Puppetsin tiloihin (Manilla, Itäinen Rantakatu 64,20810 Turku)  
klo 14.00-15.30/16 vierailu Aura of Puppetsilla  
Klo 16 Kiltatapaaminen päättyy  

Linkit kiltapäivän kohteisiin:  
https://tkteatteri.fi
https://www.viidesnayttamo.fi
https://auraofpuppets.com

Kiltapäivää edeltävänä iltana 12.5. klo 18 tapaamme ruokailun merkeissä:  
omakustanteinen illallinen Grill it! -ravintolassa Hotelli Radisson Blu Marina Palacessa, Linnankatu 32. Pöytävaraus klo 18 alkaen, keittiö auki klo 19.30 ja ravintola klo 20 asti. Menu on linkissä ja ravintola pyytää tilauksia etukäteen. Eli kerro osallistumisestasi ilmoittautumisen yhteydessä. https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/turku/grill-it-marina-turku

Marina Palacen tarjous on liitteenä. Yöpyjät varaavat ja maksavat majoituksen itse. Hotellista on lyhyt matka teatteriin. 
Radisson Blu Marina Palace Hotel 12.05.-13.05.2024 hintaan 128 EUR / 1hh Standard 148 EUR / 2hh Standard;  
Varaukset: puh +358 300 870 010 Sähköposti: reservations.finland@radissonblu.com Mainitsethan kiintiötunnuksen BPROPSIT varausta tehdessäsi. Huonevaraukset tulee tehdä 05.05.2024 klo 18 mennessä.  

Jos joku hotelliyöpyjä on vailla huonekaveria ja sellaisen haluaisi, olkaa yhteydessä Ellinooraan (ellinoora.aro-torkkeli@opera.fi) niin ohjaan teidät yhteen.

Ohjeistus matkakorvauksista:
Ensisijaisesti kiltatapaamisiin liittyvät matkakulut maksaa työnantaja. Mikäli työnantaja ei korvaa matkoja tai työnantajaa ei ole, TAM korvaa matkakulut halvimman matkustustavan mukaan. Kiltatapaamiseen osallistuvalle TAM:n jäsenelle korvataan matkat Suomen rajojen sisäpuolella edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Mikäli julkista liikennettä ei ole käytössä tai henkilö muista syistä, esim. liikuntarajoitteisuuden vuoksi, on estynyt käyttämästä julkista liikennettä, niin matka korvataan TAM:n päättämän kilometrikorvausten mukaan (25 s/km). TAM ei maksa päivärahoja kiltatapaamisiin liittyen.

Jos työnantaja ei maksa kuluja, matkakulut tulisi maksaa itse ja laskuttaa tilaisuuden jälkeen TAM:lta. Lähetä valokuva(t) kuiteista kululaskun kera killan vetäjille: ellinoora.aro-torkkeli@opera.fi ja mira.rokkanen@hkt.fi He tietävät osallistujat ja tarkastavat kululaskut tiliaisuuden osalta ja välittävät maksutiedot eteenpäin maksettaviksi. Täällä Temen kululasku https://www.teme.fi/wp-content/uploads/2019/05/kululaskulomake.pdf

Ilmoittautuminen kiltapäivään 21.4. mennessä.
Ilmoitathan osallistutko vain ruokailuun 12.5. tai kiltapäivään 13.5. vai molempiin sekä erikoisruokavaliot tai allergiat. 
Jos osallistut ruokailuun 12.5. niin ilmoitathan mitä haluat syödä.
Huom. Hotellivarukset hoidetaan itse 5.5.2024 klo 18 mennessä jos haluaa tarjouksen mukaisen majoitushinnan hotellista Radisson Blu Marina Palace.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Ellinoora.aro-torkkeli@opera.fi ja mira.rokkanen@hkt.fi

Kiltaterveisin  
Teatterialan Ammattilaiset TAM ry  
Kiltavastaavat Ellinoora Aro-Torkkeli ja Mira Rokkanen  

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *